Her er eksempler på nogle af de sange jeg har skrevet klik på fanerne, i venstre side.
 
 
Her kan du selv danne dig et indtryk af sangene, og om det er noget der falder i din smag!

-Det ville glæde mig, om du ønsker en sang digtet hos sangfuglen-digter-
:)
 
 
Er du interesseret i at få skrevet en sang? -  mangler du ideer til en melodi? så se her
 
 
Du kan bestille din sangtekst ved at udfylde bestillingsformularen her
 
Eller du kan ringe på 2164 1242
 
 
 
 
Så snart jeg har modtaget bestillingen og betalingen er registreret på min konto - Går jeg igang med at Forfatte sangen.
 
 
Jeg bruger almindeligvis 3 uger til at skrive sangen på 6 vers Pris: 300 Kr
 
Har du brug for sangen hurtigere, f. eks. 2 uger Pris: 400 Kr
 
Er du meget sent ude og skal have sangen lavet på 1 uge Pris: 500 Kr
 
Skal sangen laves på mindre end 6 dage Pris: 550 Kr
 
Ekstra vers, ud over 6 standart vers og uanset tid, Pris pr. stk: 40 Kr
 
 
Du vil indenfor 2 - 3 dage før endelig levering af sangen, få den tilsendt til rettelse og godkendelse (forudsat der er mere end 2-3 dage til lev). Derefter får du den endelige sangtekst tilsendt i et åbent doc. lige til at indsætte billeder og grafik i, efter dit eget ønske.
 
Er der mindre en de 2-3 dage til endelig levering, gør vi det selvfølgelig så hurtigt vi kan  - tilrettet og godkendt af dig, skal sangen nok blive, inden endelig levering.  
 
jeg glæder mig til at høre fra dig
Venligst Anita

 

 Brug for en sang ?

 
Skal du holde fest - fødselsdag - barnedåb eller lignende eller ønsker du blot at medbringe en sang til en fest, så er jeg -Parat med hjælp til en sang-

Nem bestilling Via BESTILLINGSFORMULAR TIL SANGTEKST - Hurtig levering via mail: sangfuglen-digter@outlook.dk - God kommunikation +45 2164 1242- Masser af melodier at vælge imellem.

Hvis du er sent ude 14 dage til festen eller endnu senere ude 7 eller 6 dage til festen, på jagt efter en sang. Så fortvivl ikke - vi finder en løsning -

Jeg starter skriveriet på din sang så snart betalingen er modtaget og jeg bekræfter betalingen på enten mail eller på telefon (sms).

Har du behov for ekstra vers i sangen, vælger du det og betaler i WebshopPayPal.Me/sangfuglendigter,  med Mobilpay 500531 (skriv tlf. nr i besked felt) eller konto 3409 0013243662 (straks overførsel) og vælger hvor lang leveringstid, du ønsker. 7, 14, 21 eller 28 dage.
 
Jeg glæder mig til at forfatte en sang til dig!
 
Med venlig hilsen
 
Anita Stysiek
 
 
 
 
 
 
 
Følg os på Facebook
Sangfuglen-digter.dk | CVR: 29 65 99 07 | Bymuren 109 Hvidovre - Avedøre, 2650 - Danmark | Tlf.: +45 2164 1242 | sangfuglen-digter@outlook.dk